Hívjon minket!

+36 30 6129220

YOUR CART

A Penta Gruppo Kkt.

A Penta Gruppo Kkt. mérlegek és mérőrendszerek értékesítésére specializálódott vállalat. 2005-ben létrehozott sikeres vállalkozás, amely olasz gyártók mérlegeit és súlymérési rendszereit forgalmazza Magyarországon és a szomszédos országokban. Kínálatunk a PTM s.r.l, a Dini Argeo s.r.l., a Bel Engineering s.r.l., a Veigroup s.r.l. és Helmac s.r.l. termékei. Emellett a CIBE s.r.l. súlyait forgalmazzuk a mezőgazdaság és az ipar minden területén.

A Penta Gruppo megoldásokat kínál a mechatronika területén, a mobil mérlegtől a kereskedelmi és ipari alkalmazásokig. A vállalat fő termékcsoportjai az ATEX mérlegek, mobil mérlegek, járműmérlegek, ipari mérlegek, platformok, mérlegműszerek és mérőcellák. Magában foglalva az elektronikus megoldások és szoftverek széles választékát, az ipari automatizáláshoz és a rendszerintegrációhoz.

A Penta Gruppo több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a mérlegelés, adagolás és az ipari automatizálás területén. A cég korszerű technikát kínál, amely a legmagasabb szintű pontosságot garantálja, összhangban a nemzetközi szabványokkal.

Penta Gruppo is a company specializing in the sale of weighing systems. Successful venture created in 2005, which distributes scales and weighing systems of Italian manufacturers in Hungary and the neighboring countries. Our selection includes PTM s.r.l, Dini Argeo s.r.l., Bel Engineering s.r.l., Veigroup s.r.l. and Helmac s.r.l. products. In addition, we offer weights for all areas of agriculture and industry from CIBE s.r.l.

Penta Gruppo offers solutions in the field of mechatronics, ranging from mobile weighing systems to scales for commercial and industrial use. The company’s main product groups are ATEX scales, mobile weighing, weighbridges, industrial scales, platforms, weight indicators and load cells. This includes a wide range of electronic solutions and software, for industrial automation and systems integration.

Penta Gruppo boasts over 10 years of experience in the area of weighing, batching and industrial automation. The company offers state of the art technology, which guarantees the highest levels of precision, keeping to international standards.

Társadalmi szerepvállalás

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk a Penta Gruppo Kkt ne csak erkölcsileg álljon ki és támogassa a társadalom számára nélkülözhetetlen értékekért küzdő sportszervezeteket! Lényeges, hogy a cég értékeihez közel álló értékeket képviselő sportágat támogassunk. Elsősorban olyan helyi sportklubot kerestünk ahol megjelenik a cégünkre is jellemző pontosság, precizitás, gyorsaság, megbízhatóság, tradíció és sportszerűség. Így találtunk rá a debreceni vívókra.

A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelő körülmények a felkészülés során. Ezek biztosításával támogatjuk a debreceni vívók kiemelkedő és tehetséges képviselőit. A vívás, mint olimpiai sportág, támogatásával, nem csak a helyi sportolók, hanem Magyarország társadalmi megbecsüléséhez is hozzájárulunk.

Látogasson el a Békessy Béla Vívó Klub honlapjára. http://www.debrecenivivas.hu